V Uhříněvsi vyhrajeme, říká její odchovanec, nyní záložník Královic Michal Krejča. A VYHRÁLI JSME !!!!

12.10.2012 17:28

Michal Krejča se na přeborových trávnících pohybuje hezkou řádku let. Nakoukl do něj v dresu Uhříněvsi, nyní hájí barvy Královic. A v neděli 14.10.2012 hrají Královice právě v Uhříněvsi.

 

Co od zápasu očekáváte ?

V tomto utkání čekám vyrovnanou taktickou bitvu, kde budou rozhodovat maličkosti. 

 

Michale, patříte pomalu k přeborovému "inventáři", kolik sezón už v přeboru kroutíte a jak vidíte současnou úroveň této soutěže?
Přebor hraju s malými přestávkami více než 10 let a nesouhlasím s negativním názorem na kvalitu této soutěže. Myslím, že přebor není o nic horší než dřív a naopak si myslím, že se kvalita v poslední době dost zvedla. Je to díky B týmům, kde je opravdu kvalitní mládež, navíc zde narazíte na spoustu bývalých profi fotbalistů, kteří jsou stále v produktivním věku, což dříve tolik nebývalo.

 

Oblékal jste dres Uhříněvsi, teď už několik sezón hrajete za Královice. Hecujete se s klukama?
Jsem odchovancem Uhříněvsi a v klubu jsem strávil spoustu let, tudíž zápas je to vždycky jiný než jsou ostatní. Co se týče hecování, tak všichni jsou opatrní a proto radši před zápasem žádné velké hecování neprobíhá, každopádně o to horší je to po zápase. Obě strany chtějí vyhrát za každou cenu a i když se všichni tváří, že o nic nejde, prohra se v takovém zápase daleko hůř snáší.
 

A jaký tipujete výsledek ?

Tipuju naši výhru, jak taky jinak. Bude to těsné, ale zvládneme to.

 

 

 

Převzato z www.fotbalpraha.cz