Sobota 8.9.2012 Sokol Královice - Meteor Praha B 2:1

08.09.2012 20:26

Sokol Královice pokračuje ve vítězném tažení letošním ročníkem nejvyšší pražské fotbalové soutěže. V utkání 4. kola Pražská teplárenská přeboru Prahy porazil na svém hřišti tým Meteoru Praha B 2:1 a zůstává na prvním místě tabulky.

Hosté hráli velmi aktivně a ve 24. minutě se i ujali vedení. Po kombinaci na středu hřiště se nečekaně otevřel prostor před naším brankářem a útočník hostů Trnka nezaváhal - 0:1.

Ve 35. minutě přišlo vyrovnání. Domácí si vybojovali výhodu rohového kopu, po něm si na centrovaný míč naskočil Michal Votava a nekompromisně hlavou poslal míč do sítě za záda hostujícího gólmana. Za stavu 1:1 se šlo do kabin.

Rozhodující okamžik přišel v 57. minutě. Tomáš Randa si došel na oblouku pokutového území pro faul a sám se ujal exekuce přímého kopu. Jak bývá jeho zvykem, neomylně se trefil přes zeď do levého horního rohu branky hostů a zápas rozhodl.

Hosté bojovali alespoň o bod až do konce, ale na výsledku zápasu se už nic nezměnilo. Královice se tak nadále vyhřívají bez ztráty bodu na výsluní nejvyšší pražské fotbalové soutěže.
 
Sokol Královice - Meteor Praha B  2:1 (1:1)
Branky:
35. Votava, 57. Randa - 24. Trnka. ŽK: 29. Fr. Přibyl, 77. Koranda - 29. Trnka, 64. Horvát, 78. Míča, 87. Wimmer. Rozhodčí: Tikal - Suchý, Cichra. Diváků: 100.
Královice: Havlík - Bílek, Koranda, Novák, Votava - Fr. Přibyl (31. Slováček), Šmíd, Kahuda, Randa
(81. L. Dufek) - Krejča (52. P. Dufek), Formáček.
Meteor B: Kohlbeck - Topinka, Frantl (41. Dafčík), Wimmer, Míča - Horvát (72. Svoboda), Vobořil, Zezula, Schuster (61. Majer) - Bublík, Trnka.

Hlasy trenérů
Jan Hegedüs (Královice):
„Jsme na správné cestě, ale přijdou těžší zápasy a ty nás prověří víc. Všechno se dá zlepšit, ale zatím vládne velká spokojenost. Hrajeme dobrý fotbal, kluci do toho dávají srdce a tak se daří. Soupeř hrál dobrý fotbal, nebylo to jednoduché, o to víc jsem rád, že jsme to zvládli. Teď nás čeká béčko Bohemians. Vládne tady pohoda a tak věřím že i tam uspějeme.”
Jan Vávra (Meteor B): „Po propadáku se Zbraslaví jsme si něco řekli a dneska to bylo úplně jiné. Kluci makali a nemám jim co vyčíst. Rvali se výsledek, bohužel to dopadlo, tak jak to dopadlo. Domácí se museli bát o výsledek až do konce."

 

Na videozáznam z utkání se můžete podívat zde