29.09.2013 Spartak Hrdlořezy - Sokol Královice 1:11

30.09.2013 10:22

S posíleným sebevědomím z předchozích zápasů jsme zavítali do Hrdlořez na utkání proti místnímu Spartaku.

Domácí podle dosavadních výsledků zveřejněných na jejich webu neměli patřit k favoritům a průběh utkání to zcela potvrdil. I když soupeř nehrál v poli špatně, velkým problémem pro něho byla koncovka. Našeho brankáře prakticky neohrozil a několik málo šancí si vytvořil až s přibývajícím časem, kdy už skóre na naší straně utěšeně narůstalo a naši chlapci trochu ztráceli obezřetnost v obraně, protože si každý chtěl dát gól. I naši obránci vyrazili do útoku, což se sice pozitivně projevilo v naší územní převaze, ale soupeř začal hrozit z rychlých brejků. Budiž našim chlapcům ke cti, že se zpravidla stačili na poslední chvíli vrátit.

Každopádně zápas jsme měli od začátku plně pod kontrolou a zcela zaslouženě (tentokrát bez dramatu) jsme zvítězili 11:1.

K zápasu nemám, co bych dodal. Dnešní soupeř nás příliš neprověřil, což samozřejmě neznamená, že bych chtěl jeho výkon jakkoliv snižovat. I jeho hráči se snažili a o to jde v této věkové kategorii především. Sami jsme byli loni ve stejné situaci, kdy jsme zpravidla hráli proti zkušenějším týmům…